Maatwerk applicatie


Maatwerk applicatie

Software development outsourcen? Een eenvoudige website, een complete web- of windows-applicatie, of een combinatie? En wat is nu eigenlijk het verschil?
10Thij helpt je de juiste keuze te maken alvorens te gaan ontwikkelen.

Windows

Windows applicaties in deze tijd van "the cloud"? Ja. Als je een applicatie voor intern gebruik wilt (laten) ontwikkelen, blijft een windows-based-applicatie nog steeds een mogelijkheid.
Deze Windows-client heeft bijvoorbeeld een robuustere interface, betere integratiemogelijkheden met andere software (en hardware), client-side caching, multi-threading en meer geavanceerde user interface controle mogelijkheden zoals snelkoppelingen die het verschil kunnen maken in gebruikerservaring.

Websites

Een website is een collectie van pagina’s die meestal statische inhoud zoals tekst, afbeeldingen en video’s bevatten. Een website maakt gelimiteerd gebruik van interactieve functies. Hierbij kun je denken aan een contact formulier of een zoekfunctie. Het hoofddoel van een website is om te informeren.

website garage van temmen
website freshcall teleservice

Webapplicaties

Webapplicaties zijn dynamische, interactieve systemen die bedrijven helpen om bepaalde taken efficienter en meetbaar te maken. Het hoofddoel van een webapplicatie is om een functie voor een gebruiker uit te voeren volgens voorgedefineerde bedrijfsdoelen.
Een voorbeeld van een onlangs opgeleverde webapplicatie is ‘Trans-Plan’, gemaakt voor het basisonderwijs. Met deze webapplicatie kunnen leerkrachten leerlingen invoeren, resultaten bijhouden, planningen maken en bijsturen. Dit gebeurt conform de wettelijke eisen van de Schoolinspectie.

html5 devices

Waarvoor kies je?

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze uitleg het verschil begrijpt en toch geen keuze kunt maken. Er zijn ook zoveel factoren die meewegen.
Uiteraard adviseren we je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.