InfoData Solutions

schedule

01-06-2013

Adelia Studio versie 12

10Thij gaat samenwerken met InfoData Solutions (IDS), toonaangevend aanbieder van ritplanning-oplossingen "in the cloud". Deze samenwerking maakt het mogelijk data van gereden taxi-ritten automatisch te verwerken in de enquete applicatie van 10Thij. Allerlei kenmerken, zoals rolstoelgebruik, visuele handicap etc., worden hierbij meegenomen.

Belscript

Bij het aanmaken van de enquete wordt vooraf gedefinieerd wanneer een vraag al dan niet gesteld moet worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de kenmerken van de rit en eerder gegeven antwoorden. De vragen die aan de klant worden gesteld zijn hierdoor afgestemd op de persoonlijke situatie. Een vraag over bijvoorbeeld een rolstoel wordt alleen gesteld als de klant met een rolstoel heeft gereisd.

Webservice

IDS biedt een webservice die de enquete applicatie aanroept om de gegevens in te lezen. Hierdoor wordt het administratieve proces tot een minimum beperkt.

Over InfoData Solutions

InfoData Solutions ontwikkelt en realiseert geautomatiseerde systemen voor dataregistratie, -analyse en -verificatie en geautomatiseerde planningssystemen voor opdrachtgevers en vervoerders in het (’kleinschalig’) personenvervoer. InfoData Solutions onderscheidt zich met op specifieke klantbehoeften gerichte oplossingen, die bijdragen aan een professioneel beheerd en zo doelmatig mogelijk ingericht vervoersysteem.