Real-time wms dashboard


schedule

12-10-2017

Real-time wms dashboard

Reflex WMS is nu uitgebreid met real time management dashboards

Reflex WMS bevat nu ook real-time management dashboards. Hiermee biedt Hardis Group warehouse managers een tool om real-time logistieke prestaties te meten. Dit dashboard biedt de mogelijkheid direct te reageren als doelen niet worden gehaald of als er problemen optreden.

Hardis Group introduceert Reflex Dashboard als een nieuwe module van haar WMS voor logistiek managers. Met deze tool stellen ze in een paar klikken zelf warehouse operations management dashboards samen. De dashboards bevatten relevante real-time indicators om snel beslissingen te kunnen nemen. Deze zijn niet alleen te gebruiken in een browser maar ook op tablet en smartphone.

real-time wms dashboard

Aanpasbare dashboards

Standaard indicatoren en overzichten (histogrammen, indicatoren, tabellen enz.) zijn gebruiksklaar en tegelijkertijd makkelijk aan te passen aan individuele wensen. Denk hierbij aan ‘drag en drop’ en het definiëren van alerts zoals bezettingsgraad, vertraagde orders, enz. Daarnaast kan het Reflex Dashboard ook gedeeld worden en door middel van gebruiksrechten beheerd worden.